2 nieuwe verbouw & interieur opdrachten

Bokkers van der Veen heeft 2 nieuwe opdrachten verkregen voor de verbouwing van leegstaande panden in Rotterdam en Schiedam.

Het gaat om de verbouwing van een voormalige autoshowroom in Schiedam op de hoek van de Bettoweg en de Overschieseweg van ca. 700m2. De ruimte wordt ingedeeld volgens de ontwerpprincipes die Bokkers van der Veen in samenwerking met Reclassering Nederland heeft geformuleerd: een veilige, overzichtelijk, transparante en robuuste werkplek voor clienten en medewerkers.

Ook een aantal ruimten in de voormalige Technische School op de Hillevliet 90 in Rotterdam wordt volgens dezelfde principes ingedeeld en verbouwd.
Voor meer informatie over duurzaam hergebruik van bestaande panden kunt u contact opnemen met Tom Bokkers.

Laatste nieuws

Bouw Rakstraat vordert gestaag

De bouw van de 17 woningen in de Rakstraat vordert gestaag. De 1e verdiepingsvloer is reeds gestort van de appartementen en bovenwoning. En de plaatsing van de prefab betoncasco gezinswoningen… Lees verder ›

House of Cool opgeleverd

Hoera! Taart... Met gepaste trots kunnen we meedelen, dat House of Cool is opgeleverd!De laatste opleverpuntjes zijn besproken en worden afgerond door de aannemer. Het achterterrein wordt opnieuw… Lees verder ›