Tom Bokkers benoemd in Commissie Beroepervaringsperiode (BEP) Architectuur

Het Bestuur van het Bureau Architectenregister heeft Tom Bokkers per 1 januari 2019 voor een periode van 4 jaar benoemd in de nieuwe 'Commissie Beroepservaringsperiode' voor de discipline Architectuur.

Met veel plezier en enthousiasme zal Tom Bokkers aan de slag gaan met een nieuwe generatie ontwerpers om de architectentitel te behalen.

Op 1 oktober 1988 trad de Wet op de architectentitel (WAT) in werking. Deze wet regelt een systeem van titelbescherming door de instelling van een architectenregister. Met de op 1 januari 2011 in werking getreden wijzigingswet is de titelbescherming geactualiseerd en aangevuld.

Voor meer informatie: zie de website van Bureau Architectenregsiter

Laatste nieuws

Bouw Rakstraat vordert gestaag

De bouw van de 17 woningen in de Rakstraat vordert gestaag. De 1e verdiepingsvloer is reeds gestort van de appartementen en bovenwoning. En de plaatsing van de prefab betoncasco gezinswoningen… Lees verder ›

House of Cool opgeleverd

Hoera! Taart... Met gepaste trots kunnen we meedelen, dat House of Cool is opgeleverd!De laatste opleverpuntjes zijn besproken en worden afgerond door de aannemer. Het achterterrein wordt opnieuw… Lees verder ›