Woning Sysselts Kwartier

Opdrachtgever: Particulier
Locatie: Ede
Status: Ontwerp

Voor Marjolein en Joep, Nora en Amber werken we aan een sculpturale, royale en duurzame woning aan de rand van het bos in Ede.
De woning is in de breedte georganiseerd, waardoor het uitzicht uit de woning optimaal is en de zuid-georiƫnteerde tuin aan de bosrand zo veel mogelijk privacy krijgt. De woning is middels een carport verbonden met een bijgebouw met ruimte voor een atelier en berging. Dit bijgebouw kan op termijn omgebouwd worden tot aanleunwoning. De woning voldoet aan de passiefhuis-norm en wordt door haar hoge isolatiewaarden, warmtepomp en pv-panelen energie-neutraal in het gebruik. Door gebruik te maken van bio-based materialen wordt er meer CO2 vastgelegd dan uitgestoten voor de realisatie van de woning. Het natuurdak, de wateropvang en de nestgelegenheid voor vleermuizen en vogels maken de woning natuur-inclusief.

Andere projecten